Beal μισό σχοινί Ice Line Unicore 8,1 mm, σμαραγδένιο 60 m
Είμαστε εξουσιοδοτημένος έμπορος
-
Διαβάστε περισσότερα
Available variants
Available in 2 variants
Product Name:
Beal μισό σχοινί Ice Line Unicore 8,1 mm, ανί 60 m
SKU:
TO.BC081I.60GD.A
Availability:
7 - 14 dní
Product Price:
Θέλω να μάθω την τιμή
Product Name:
Beal μισό σχοινί Ice Line Unicore 8,1 mm, σμαραγδένιο 60 m
SKU:
TO.BC081I.60GD.E
Availability:
7 - 14 dní
Product Price:
Θέλω να μάθω την τιμή
Πίνακας μεγέθων
Η τιμή σας: Θέλω να μάθω την τιμή
B2B
Χρόνος παράδοσης
Σε απόθεμα: 1
Χρόνος παράδοσης: 7 - 14 dní
Ihneď na predajni Nitra
Delivery options
Chcete si vyskúšať produkt?
Navštívte našu predajňu v Nitre!
Poštovné |
Garancia výmeny |
Garancia vrátenia |
98% |
Αυτή η περιγραφή έχει μεταφραστεί μηχανικά από το πρωτότυπο κείμενο.
Το Ice Line είναι ένα ελαφρύ δυναμικό σχοινί 8,1 mm με πιστοποίηση μόνο ως μισό σχοινί. Το Beal Ice Line, στην έκδοση Dry Cover με εμποτισμένη πλεξούδα, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αναρρίχηση στο βουνό.Όλες οι παραλλαγές του Ice Line είναι εξοπλισμένες με την τεχνολογία UNICORE®, η οποία αυξάνει την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα του σχοινιού συνδυάζοντας τον πυρήνα και την πλεξούδα. Για χειμερινές δραστηριότητες συνιστούμε τον πλήρη εμποτισμό του Beal Ice Lne Unicore 8,1 mm Golden Dry.
Χαρακτηριστικά:
- Dry Cover: Εμποτισμός πλεξούδας Dry Cover
- Τεχνολογία Unicore®
- Τεχνολογία ThermoFluid
- Πιστοποιημένο ως μισό σχοινί
- Πολύ χαμηλή δύναμη κρούσης
- Εύκολος χειρισμός
- Εύκολο ξεμπέρδεμα του σχοινιού με το MagicPack
- Χρήση: Ορειβασία
Παράμετροι:
Μισό σχοινί | |
Πιστοποίηση | EN 892 |
Δύναμη πρόσκρουσης (εργαστήριο UIAA) | 4,8 - 4,9 kN |
Δύναμη πρόσκρουσης (εγγυημένη από τον κατασκευαστή) | 5 kN |
Αριθμός πτώσεων (εργαστήριο UIAA) | 6 - 7 |
Αριθμός πτώσεων (εγγυημένος από τον κατασκευαστή) | 6 |
Δυναμική κατά την πρώτη πτώση | 37 % |
Στατική έκταση (80kg) | 11,5 % |
Αριθμός σπειρών κατά το πλέξιμο | 32 |
Αντοχή πλεξίδας | 41 % |
Βάρος/μέτρο | 39 g |
Πτώση πάνω από αιχμηρή άκρη | - |
You can also find similar products here: